Om Oss

OM MIG

Bakom Kameran:

Marianne Lindblom

 

Jag är en fotograf med utgångspunkt i Sävsjö, Småländska höglandet.

 

Jag bor i Sävsjö med min familj. Är en självlärd fotograf som älskar att fotografera och redigera bilder. Jag försöker ständigt lära mig nya saker inom både fotografering och redigering vilket bland annat resulterat i en godkänd kurs på 7.5hp inom Fotografi Visuell kommunikation. Jag har valt att gå min egna väg och 2018 startade jag mitt företag Lindbloms Foto, så nu kör vi!

Medlem i Vetlanda Fotoklubb

Jag är medlem i Vetlanda Fotoklubb och är aktiv både i styrelsen samt olika arrangemang som klubben anordnar. Jag deltar även i de olika fototävlingarna inom klubben samt tävlingarna som ÖFD (Östsvenska Foto Distriktet) anordnar. Några pallplaceringar har det blivit under åren som jag tävlat.

 

Planer för framtiden

Jag har ambitionen att hela tiden utvecklas i mitt fotograferande och bildskapande med målinriktning om att så småningom kunna försörja mig på detta. 

Kram Marianne

Gillar du mina bilder? Vad väntar du på?

 

Låt oss göra något fantastiskt!

MIN AFFÄRSIDÉ

 

Jag erbjuder alltid en kundanpassad fotografering. Detta kan innebära att vi träffas på en bestämd plats ute eller inne, jag kan komma hem till er eller ni till mig.

Vi kommer överrens om plats helt enkelt.

Jag vill att mina kunder ska kunna känna att dom har råd att anlita en fotogoraf och därför håller jag en rimlig prisnivå.

 

Porträtt Fotografering

 

Jag har möjlighet att ta porträtt både i studio och befintligt ljus. 

 

Kika på mina bilder

 

Barn Fotografering

 

Barn är det härligaste som finns att fotografera! Möjlighet finns att fotografera inne i studio, utomhus eller hemma hos er. 

 

Kika på mina bilder

 

Gravid Fotografering

 

Härliga gravidmagar som får hamna i fokus.

 

Kika på mina bilder